Haber turu #21

345198

Ulan İstanbul

  • Başrollerini Uğur PolatŞebnem BozokluErkan Kolçak KöstendilCaner ÖzyurtluKaan Yıldırım ve Sevtap Özaltun‘un paylaştığı, Kanal D‘nin sevilen komedisi Ulan İstanbul, bu hafta ünlü bir ismi ağırlıyor. Dilek Serbest ve Ani İpekkaya gibi ünlü oyunculardan sonra, gelecek hafta da Geniş Aile ile beğeni toplayan Fırat Tanış‘i izleyeceğiz dizide. Ulan İstanbul, yine eğlenceli olacağa benzeyen yeni bölümüyle Pazartesi akşamı 20.00’de…
  • TRT 1‘in sevimli dizisi Beni Böyle Sev‘de ayrılık yaşandı. Dizide Seda karakterini canlandıran genç oyuncu Burcu Biricik, yeni sezonda olmayacak. Biricik, gelecek sezonda Kerem BürsinŞükrü Özyıldız ve Yasemin Allen‘in başrolünde olacağı Şeref Meselesi‘nde oynayacak.
  • Kardeş Payı, Perşembe akşamı sezon finali yapacak. Ahmet KuralMurat Cemcir ve Seda Bakan‘ın başrollerinde olduğu dizide birçok konuk oyuncu karşımıza çıkacak. Seksenler ve Geniş Aile‘de rol alan Rasim Öztekin, bu aralar Vay Arkadaş isimli yarışmayı sunan Oktay Kaynarca, ünlü oyuncu ve sunucu Ceyhun Yılmaz, bu aralar oyunculuğuyla da göz önünde olan Hayko Cepkin ve başarılı müzik grubu Manga, sezon finaline konuk olacak isimlerden. Yarın akşam 22.00’de Star TV‘de…
  • Son dönemin başarılı Türk filmlerinden Yangın Var, televizyonda ilk kez ekrana gelecek. Osman SonantNesrin CavadzadeYavuz BingölErkan Can ve Şerif Sezer‘in başrollerinde olduğu yapım, Koşman isimli genç bir adamın yaşadığı eğlenceli maceraları konu alıyor. Murat Saraçoğlu‘nun yönetmenliğini üstlendiği Yangın Var, Cuma akşamı 22.15’te Star’da!
  • Ramazan’ın bitmesiyle yarışmaların gün ve saatleri de değişime uğradı. Kanal D‘nin Çarkıfelek‘i bundan sonra Çarşamba ve Perşembe akşamları 20.00’de ekrana gelecek. Alabora ise Anasının Oğlu‘nun yayınlanmaya başlaması nedeniyle Cumartesi’ye alındı. Yarışma, aynı zamanda Pazar akşamları ekrana gelmeye devam edecek. Star TV‘nin eğlenceli programı Eyvah Düşüyorum da, bundan sonra Cuma ve Cumartesi akşamları yayınlanacak.
  • Bir ekran klasiği daha tekrar hayat buluyor. Yıllar önce Gül Gölge Saygı‘nın sunduğu Canlı Canlı, tekrar ekrana dönüyor. Açelya Samyeli Danoğlu‘nun sunacağı program, yenilenmiş içeriğiyle dikkat çekeceğe benziyor. Canlı Canlı, Çarşamba akşamı 21.45’te Kanal D‘de başlıyor!

Yorum bırakın